2010-04-28
 20:45:05

Onsdag den 29 april 2010

Emmis Lilla Liten har äntligen tittat ut. Var igår där med en blomma men då var de inte hemma. Idag fick vi blomsterbud till dem igen så idag fick jag kikat in hos dem. Riktigt härlig lägenhet, underbar barnkammare och så lilla Walter! En sån sötis! Och vad sugen jag blev på att inreda barnkammare!

Vaknade i natt av att magen min fick för sig något. Mådde riktigt dåligt där ett tag men det gick över efter stund.... Nu sysslar den med något annat och jag har ont i magen.. :(

Tänker så det knakar på hur sjutton vi ska göra med skötbord egentligen. Och det diffar på 8cm att få plats med en spjälsäng i sovrummet där jag vill ha den.

Skulle vilja ha en vagga av något slag inne i sovrummet till Lilla Liten första tiden. Och en spjälsäng inne i det blivande barnrummet. Kan man klura ut någon riktigt bra lösning med vatten till skötbordet så vill jag ha någon fin skötbordsmöbel till barnrummet. Sedan vill jag ha någon fiffig förvaring för kläderna.
Kan man få klurat ut någon bra lösning med skötbordet så slipper vi även klura ut någon annanstans att ha källsorteringen,  och den vill vi ju inte ha någon annanstans egentligen. Mycket att klura på...
2010-04-25
 19:59:29

Söndag den 25 april 2010

Fixar och grejar med bloggen och lär mig massa nytt! :D Här kommer nya magbilder och en bild på tröjan jag fick av svärmor på påsk, det är Daniel som målade en bild när han var liten och Maja väntade någon av hans syskon, då målade han maja med bebisen i magen.
2010-04-23
 22:01:03

Fredag den 23 april 2010

Igår var det Ullared för hela slanten! Upp kl 5, åkte strax efter kl 6, anlände kl 8-8.30 och fikade i bilen och var inne på ullared vid 9 tiden. Lunch vid 12 tiden och sedan åkte vi hem vid 18 tiden och jag var hemma vid 20 tiden. Det är en heldag på Ullared det!

Fick köpt mig lite grejer till Lilla Liten. En pyamas, en dodo, några nappar och en supergo filt!



Fick även köpt mig ett antal toppar, en jeans bolero (försökte hitta en bild på deras blogg men det fanns ingen) , lite trosor eftersom att inga andra passar längre och ett antal legging. Köpte lite grejer hem, till exempel äpplegröna stearinljus till våran ljussnurra till väggen, diskmedel, en löpare till köksbordet och lite annat smått och gott. Men det jag skulle kolla var ju vad för bebissaker som fanns där och vad det kostade så jag vet vad jag kan köpa där och vad jag ska köpa någon annanstans så nu har jag en liten komihåg lista här hemma.

Det börjar också dra ihop sig mot en sväng till Göteborg för att klura ut vad för vagn vi ska ha och jag hoppas innerligen att vi kan hitta en vagn som har allt det vi behöver.
2010-04-18
 13:17:12

Söndag den 18 april 2010

Här kommer lite nya magbilder.



Min mage står nu mer längre ut än vad mina tuttar gör! :) Sista bilden är lite småläskig kanske, Men min navel börjar bete sig lite udda, kommer nog få en riktig knapp så småningom, ser redan nu bottnen på naveln ;) Tycker att man ser lite bättre på den bilden också att magen faktiskt börjar bli rätt stor! Min föredetta lilla rumpa deremot, den syns numer inte alls dock...

Lilla Liten verkar gilla Bolan som jag fick hem i torsdags. Daniel väntar på att sparkarna ska kännas tydligare så att han är säker på att det är sparkar han känner och inte inbillar sig.

Behöver snart ta mig en tur till ULLAREEEED och kolla vad som finns att införskaffa där. Och en sväng till göteborg och vara jobbig mot butiksbiträden som ska försöka klura ut vad det är för vagn vi behöver.  Undrar förövrigt hur det går för butiken nere på torget, om de har beställt infant- och förlängningsdelen till ergo selen vi köpte. Ingen som har ringt i alla fall.

Pappa och Milla kommer hit idag och ska hjälpa oss att få upp lite grejer på väggarna. Bland annat den tunga spegeln. Sedan ska vi ner till torget och äta god middag.
2010-04-13
 19:47:45

Tisdag den 13 april 2010

I morgon bär det av för inskrivning på Fröja, tröttnade på mvc i Ljungskile, hoppas på bättre personal på Fröja. Blir även till att lyssna på hjärtljudet och kolla upp lite besvär. Får se om de har någon förklaring till mitt skumma ryggont och trycker i revbenen. Hoppas verkligen att jag får mitt "intyg" eller vad det nu är på att jag är gravid så att jag kan få skickat in papprena till försäkringskassan så att jag kan få klurat ut hur man ska bära sig åt med alla dagar hit och dit sen.

Efter Fröja åker jag till Uddevalla för att jobba några timmar, vi stänger kl 17.00 i morgon för att vi ska åka på butiksmöte i Göteborg, blir även brudbinderi inspiration och det ska bli så kul! Kommer nog inte hem förens sisådär 23 tiden eller så men ändå.

På torsdag ska jag till vc och se om de kan få butk på mina plitor/utslag/finnar/vad sjutton det nu är på ryggen, vill gärna bli av med dem innan sommaren. Och om inte mvc har någon fin fin förklaring till mitt skumma ryggont och trycker i revbenen kanske vc har det. Det märker vi. Efter det ska mamma ta med mig till försäkringskassan och agera tolk för deras grekiska. Får se om jag blir något klokare av det.

Som ni kanske märker om ni är här inne idag eller var här igår så håller Sofia på att fixa till bloggen :) Visst blir den fin? Ska ändras lite till men det tar hon när hon har tid. Ska bli riktigt roligt att se slutresultatet!
2010-04-11
 13:50:41

Söndag den 11 april 2010

Vi fick oss en promenad ner till torget och köpte oss ett stycke bärsele. Ergo Baby sport. Så fick jag beställt infant delen också och förlängsningsdelen så att Daniel kan använda den också.

Kommer lite magbilder här också, vecka 20 (19+3) idag.
2010-04-10
 22:20:35

Lördag den 10 april 2010

Idag har jag och mamma varit på Baby Barn mässan i Göteborg. Skönt att vara där lite tidigare för då hann man kolla lite grann innan allt folk kom. Riktigt rolig dag även om jag inte känner mig så värst mycket klokare angående barnvagnsvalet...

Fick köpt mig:

En tunika från blingo.


Ett kit som man gör ett gipsavtryck av magen som man sedan kan hänga på exempelvis väggen över bebisens säng. Baby Art, MyFirst. Kan nog bli riktigt läckert att måla den i någon snygg färg och fästa på en tavelram.

I morgon bär det av ner till torget för att troligtvis införskaffa en bärsele, Ergo baby sport. De hade inte någon kvar på mässan men en super trevlig tjej på Ergo Baby lovade mig att jag skulle få 10% (mässpriset) även om jag köpte den i butik här hemma. Men Daniel måste ju prova den först och se om den passar på honom. Gör inte den det så får han väl troligtvis hoppa över att använda bärsele för det är nog bara denna som min rygg kommer klara av att använda.


Fick även kikat en del på barnvagnar. Jag lutar mest åt en Britax B-Smart. Men vill väl egentligen ha en som inte är så stum... Det verkar dock inte vara så lätt att hitta en vagn som uppfyller alla våra krav... Kollade även på Baby Jogger City Select men den kändes inte som något att ha för det priset. Blev väl inte så värst mycket klokare angående barnvagnarna än vad jag var innan, mer än att efter att ha kört mammas vagn en hel del under dagen så fick jag väldigt ont i handlederna så en vanlig hederlig barnvagn utan svängbara hjul med största sannorlikhet (och hopp) går bort från listan. Mycket att tänka på. Vi får nog göra lite besök i olika butiker och förklara vad vi behöver och hoppas på att de kan hitta en vagn för oss.
2010-04-05
 10:34:03

Måndag den 5 april 2010

Då var påsken över och i morgon bär det av till jobbet för att städa bort påsken misstänker jag. Måste ringa vårdcentralen i morgon och prata om mina prickar igen, och trycket på revbenen och halsbrännan också kanske. Köpte Gaviscon (hur nu det stavas) igår och dom var verkligen läskiga, inte alls trevliga att tugga på!

Jag börjar förövrigt helt klart bli tjock! Svårt att dölja magen nu. Jag och Daniel ska ta en tripp till Göteborg efter nästa lön och köpa kläder, jag har inga toppar att ha på mig!

På lördag bär det av med mamma till Baby Barn mässan i Göteborg, får se vad för roligt man kan hitta där. Hoppas på att bli lite klokare angående barnvagnsvalet.... Fick tips om Baby Jogger City Select som tydligen ska vara riktigt bra, behöver bara en barnvagn under hela tiden och även om vi ska skaffa en till senare under tiden Lilla Liten fortfarande åker i vagnen. Har dock inte hittat någon riktig prisuppgift på den än men han som tipsade om den gissade på ca 8000 med en insats, så såvärst billig var den ju inte.... Får hoppas att någon på baby barn mässan har med den så man kan få kolla lite på den.