2010-05-31
 09:37:13

Måndag den 31 maj 2010

Tiden rullar på fort som jag vet inte vad. Är nu i vecka 27, i morgon är det redan juni. Det är bara sommaren kvar sedan är det dax för Lilla Liten att kika ut! Juni kommer nog dessutom bara springa förbi. På torsdag ska vi på första föräldragruppen, ska bli riktigt spännande.

Var ju på Fröja i veckan. Hade visst väldigt lågt blodtryck, 84/65, well well, jag är ju van vid det så det var inte mycket mer med det. Mätte magen gjorde dom också, 24 cm och precis längsmed kurvan. Det tog ju ett nytt blodgrupperingsprov men det får jag inte reda på förrens nästa gång jag ska dit.

Det är dags för nya magbilder i alla fall, vecka 27 (26+2).
2010-05-24
 20:38:01

Måndag den 24 maj 2010

Hade en mysig dag med Daniel igår. Vi åt god mat och såg på film. Har konstaterat att det är en varannandag förkyldning jag har så igår var jag riktigt dålig, idag har jag mått rätt så fint. Fick pengar utav Daniel som ska gå till kläder som magen får plats i. Får ta mig en sväng till Göteborg någon dag och leta kläder :) Skulle behöva någon mysig sommar klänning och lite linnen.

I morgon ska jag bara jobba till kl 13 och efter det ska jag fika med Nagham (L) Pappa, Milla och Farmor kommer hit på eftermiddagen.

På onsdag ska jag till Fröja igen, då ska de mäta magen för första gången. Har min barnmorska fortfarande ingen koll på vad vi gjorde förra gången ska jag nog byta. Ska göra en blodgrupperingskoll igen för att se så att inte min och bebisens blodgrupp stöter sig med varandra. Ska se om hon kan på något sätt visa mig hur jag kan veta åt vilket håll Lilla Liten ligger åt.
2010-05-22
 23:19:31

Lördag den 22 maj 2010

Känner mig lite halvt klubbad men kan ju inte låta bli att uppdatera mig lite innan jag somnar så nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Lång dag idag, borde tagit det lugnt och försökt friskna till men jag fixar inte att bara ligga i soffan mer. Upp tidigt, vid 9 snåret, att sova länge är tydligen inget för mig längre. Städat lägenheten (Daniel hjälpte mig att dammsuga) och fixa tårta. Mamma, Peter, Sebastian, Alfred och mormor och morfar kom på tårtkalas vid 13 tiden. Efter tårtan var vi ute på gården i solen en stund, Bassie lekte runt och Daniel flängde efter.

Sedan efter att folket åkt tog jag det lugnt en stund, gjorde mig i ordning och åkte sedan ner till Hamnkrogen för att möta upp gamla klassen. Där åt vi middag och hade det riktigt trevligt. Hör och häpna, maten var super god (i alla fall det jag åt)! Stannade längre än vad jag hade tänkt men hade så trevligt så jag ville inte åka. Carro och Rosita körde hem mig när de skulle åka hem och de tog sig en snabb husesyn här hemma.

Det var riktigt roligt att träffa alla igen, ni har inte förändrats och är fortfarande lika goa! Tre stycken är vi som jobbar som florister, en till som jobbar extra lite ibland, det är inte många av hela klassen...

I morgon är det födelsedag, då blir det till att försöka bli av med förkyldningen ordentligt och så får vi väl i alla fall äta någon god middag, kanske till och med efterrätt. Fick fin fina tupperwear grejer utav mamma och c/o, lite skålar, burkar, en kylväska och en typ gryta, så jag får väl bli ta och göra kallops någon dag då, lite slantar trillade in också, får se vad de går till, troligtvis till IKEA turen. Daniel och mamma hade något lurt på gång angående födelsedagspresent från Daniel, jag undrar jag vad det är för något.
2010-05-19
 20:57:37

Onsdag den 19 maj 2010

Fullt upp idag. Blev en sväng till Göteborg, kollade efter barnvagn. Tanken är ju att vi ska hitta en begangnad men då måste vi ju veta vad vi ska leta efter. Vi har idag tittat på Brio Sing, Brio Go, Britax b-smart 4+, Teutonia Mistral S.






Det lutar helt klart mot en Brio Go, det är bara priset som stör. Ca 8500kr ligger den på ny. Så vi får se om vi kan hitta den begangnad någonstans. Men det känns som att det är bättre att köpa en vagn som man verkligen gillar, som både jag och Daniel gillar, och då få betala lite mer för den än att köpa en halvdan vagn för ca halva priset men som saknar de finesser och funktioner som Brio Go har.

Vi var inne på IKEA på vägen hem och kollade på möblerna vi pratat på att skaffa. Blev lite osäker på Hensvik serien... Får kolla lite mer på det innan vi shoppar loss, men jag vill ju möblerna i vitt.
2010-05-16
 21:18:52

Söndag den 16 maj 2010

Snörvel host och jag vet inte vad. Ytterligare en ilsken förkyldning har attakerat mig. Det är så tröttsamt att man kan känna sig hyfsat okej på förmiddagen och så kommer eftermiddagen och det känns som att hela huvudet är fullt i snor och man känner sig helt däckad.

Aaah, här kommer lite magbilder i alla fall. Tjock blir jag. Vecka 25 (24+2)

2010-05-10
 14:47:17

Måndag den 10 maj 2010

Sitter och knåpar ihop en lista på IKEA på alla möbler vi skulle behöva införskaffa. Troligtvis om vi får ihop det kommer det bli möbler till vardagsrummet samtidigt som vi köper möbler till barnrummet. Här kommer möblerna vi vill ha :D


Och möblerna till vardagsrummet.


2010-05-08
 21:58:07

Lördag den 8 maj 2010

Lång dag idag. Iväg till jobbet, hade hela 5 kunder! JIPPIE! Livad dag... Det dåliga vädret stället verkligen till det för oss :( Hålet i gatan gör ju inte saken bättre heller direkt. Efter stängning bar det av till Ulricehamn med Chifen, körde fel några gånger men kom till slut till Henrikssons, det var något jubileum där och det bjöds på fin fin mat och fin fin underhållning. Mycket fina blommor hade de också, fick shoppat en hel del :)

Sitter och funderar på hurvida jag ska ta mig till Göteborg i morgon eller inte. Hade vart kul att gå på trädgårdsmässan på Liseberg, men det är inte lika kul att gå själv. Skulle vilja se vad de gjorde för hattar på Interfloras hattävling och vad för brudbuketter Munkerödseleverna har gjort.

Här kommer i alla fall lite magbilder från vecka 23 (22+6)
2010-05-06
 15:01:28

Torsdag den 6 maj 2010

Idag har jag varit på Fröja. Min barnmorska var rätt virrig, hade absolut ingen koll på vad vi gjorde förra gången, får hoppas att det blir bättre nästa gång när jag har träffat henne två gånger. Lyssnade på hjärtljuden i alla fall 152 låg de på denna gången. Nästa gång ska vi börja mäta sf-måttet över magen men livmodern var i alla fall i den höjden den skulle.

Har idag fått hem ett foglossningsbälte som jag köpte på Tradera. Har väl inte mer så mycket ondare i ryggen än vad jag brukar ha men misstänker att det kommer bli värre senare. Men det är skönt stöd nu också. Hoppas att det ska bli lite lättare att jobba med detta.

Ska se om jag kan få Daniel att fota magen när han kommer hem sen, större blir den vill jag lova!

Försöker också pussla ihop när vi ska få tummen ur att komma oss ner till Göteborg och leta barnvagn. Letar för fullt på blocket efter en vagga, hittade ju en på Tjörn men den var visst såld verkar det som. Och så försöker jag klura ut vad vi ska köpa för möbel serie till barnrummet. Och hur vi ska göra med skötbord. Tänk om vi bara kunde bestämma oss någon gång så att jag slipper fundera på det stup i kvarten.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, tvättar för fullt...