2010-09-17
 10:19:39

Fredag den 17 september 2010

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 7 år! William är 3 veckor gammal, snart en månad sedan han kom till världen, helt sjukt! Vi ska till BVC kl. 13.00 idag och väga och mäta lilleman.
Måste förövrigt byta blöjmärke, Liberos blöjor är ju jätte hårda så det får bli Pampers istället även fast de är mycket dyrare, de är i alla fall formbara.

Ikväll blir det mumma mat, kyckling med fetaost och parmensanskinka med potatisgratäng och sedan chokladpudding till efterrätt.

Funderar på om William har någon tillväxtfas nu, istället för att äta med 3-4 timmars mellanrum vill han nu ha mat med två timmars mellanrum. Får ta och kolla upp det.


Isabel

Exakt sådär var Heaven också när hon var så många veckor. Hon bytte från var 3-4e timme till varannan så jag tror att det är en tillväxtperiod för dem :)



Ett stort grattis till er som varit tillsammans så länge! :) Hoppas det gick bra på BVC.



Jaså, du tycker att Liberos blöjor är hårda? Jag är jättenöjd med dem, Heaven har använt dem sen hon var liten. Vi använde både Libero och Pampers på lasarettet men Libero funkar fint för henne :)



Ps. Jag har gjort en ny sida med info om mig. Du gav mig idén :)



PUBLICERAT: 2010-09-17, 21:54:39 | URL: http://aizah.se
Isabel

Hehe ja, jag är rätt nöjd själv med sidorna :)

Ja, Heaven är ju också en rätt tjock bebis :D Eller hennes mage är iaf rätt rund och go, likaså kinderna men å andra sidan så ska ju en bebis vara lite tjock och gosig :)

Btw, du har en nominering hos mig :)

http://www.aizah.se/2010/09/18/beautiful-blogger/



PUBLICERAT: 2010-09-18, 02:36:27 | URL: http://aizah.se
Malin, Mamma till Zelina ♥

hehe senil som jag är har jag glömt bort vad är det jag påminde dig om ;)



PUBLICERAT: 2010-09-18, 10:12:10 | URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Isabel

Klart du inte behöver göra det som står, är mest en rolig grej tycker jag :) Brukar vara så anti för sånt där annars (först nu på sistone jag börjat tävla, för trots allt så ÄR gratis gott haha) men denna award tyckte jag var lite söt :)



Nej tusan, jag kommer från Filippinerna, men bodde i Hongkong medan mamma jobbade där ett tag. Jag kom till Sverige när jag var 7 (född maj, kom i april det året). Flyttade hit för mamma hade hittat sig en karl, en dansk :D Så fråga mig inte varför vi bor i Sverige :D



Jag håller med dig, rent allmänt har jag fått en känsla av att "tjocka" bebisar mår bättre :) Heaven får bli så tjock som hon blir, hon kommer ju ändå springa av sig allt när hon väl kan gå. Det gör nog de flesta barnen :)



Hoppas ni får en fin dag idag! Vi ska ta en slappdag :)

Kram



PUBLICERAT: 2010-09-18, 12:22:17 | URL: http://aizah.se
Tova

Visst är det sjukt hur snabbt iden går?! Rätt vad det är kommer din grabb vara 8 månader, som min lille son är nu, hehe :) helt galet!



PUBLICERAT: 2010-09-24, 21:11:53 | URL: http://trasslet.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: